Familjen Stjärnkrans

Evenemang - Vårprogam

Gårdsbakade Semlor

3-4 och 10-11 februari från klockan 10 erbjuder vi Gårdsbakade Semlor i Handelsboden. Det kommer att finnas ett begränsat antal semlor i butiken så förboka gärna. Boka genom att skicka sms till 073-8370505 eller maila till info@stjarnkrans.se


Pris 35kr/st

Alla Hjärtans dag

Inför Alla hjärtans dag den 14 feb så fyller vi på med handgjorda chokladpraliner från Lilla Kakeriet och andra godsaker. Du hittar även unika, lokala, hantverk och speciella presenter till din käresta i Handelsboden.

Hylla alla funkisfamiljer - Rocka Sockorna

18-24 mars uppmärksammar vi Rocka sockorna och hyllar alla funkisfamiljer. Precis som våra Helsingefår som alla har en unik och speciell täckning så är det viktigt att visa att "annorlunda" också är bra och att vi alla är unika på vårt sätt. Det är därför viktigt att vi ger alla barn och vuxna med funktionsvariationer rätt anpassningar och förutsättningar för alla ska få vara med.


I Handelsboden hyllar vi olikeheter genom specialgjorda chokladbollar med färgglatt strössel och i djurens vinterhage dekorerar vi med färgglada strumpor.


Heja Olikheter! 

Smygöppning av Våffelserveringen

Den 9 maj kl. 12-18 har vi Smygöppning av
vår Våffelservering i trädgården. Här hittar ni både klassiska svenska våfflor och matigare Belgiska våfflor med olika tillbehör. Vi serverar även kaffe, glass och gårdsbakat fika. 


Så kom och njut av vår Bullerby-miljö och låt barnen leka i klätterställningen eller bara njut av naturen.

Vårmarkand med Återbruk & Loppis

Välkomna den 11 maj klockan 11-15 till vår öppningen av vår våffelservering för säsongen samt vår Vårmarknad med flera samarbetsparterns utställare. Årets tema är Återbruk. På Vårmarknade hittar ni odlade sticklingar, fröer, dahlior, hantverksprodukter där man gett gamla saker nytt liv samt loppis. 


I Handelsboden hittar ni även nyinkomna svenskodlade perenner.

Våffelservering i Trädgården

Varje lördag och söndag från vecka 19 till 38 har vi öppet i vår våffelservering mellan 12-18. Här hittar ni både klassiska svenska våfflor och matigare Belgiska våfflor med olika tillbehör. Vi serverar även kaffe, glass och gårdsbakat fika.


Så kom och njut av vår Bullerby-miljö och låt barnen leka i klätterställningen eller bara njut av naturen.


Under högsäsongen vecka 27-32 har vi även öppet måndagar och fredagar. Tisdagar till Onsdagar har vi stängt i serveringen men Handelsboden är öppen som vanligt där det finns både gofika, kaffe och glass.

Morsdag med kafferep

Välkomna att fira Morsdag den 26 maj klockan 12-18. Här bjuder vi in till Kafferep i vår våffelservering. Dagen till ära erbjuder vi flera olika sorters kakor och bakverk förutom våra nygräddade våfflor och kulglass. 

unsplash